Tarinani


Olen täysin itseoppinut valokuvaaja, jolla on lähes kolmenkymmenen vuoden kokemus valokuvaamisesta. Valokuvaaminen on aina saanut minut rentoutumaan. Taustaltani löytyy pitkä historia taiteellisena maisemakuvaajana ja tämä taito yhdistyy myös kuvatessani ihmisiä.

Henkilökuvaus on kiinnostanut minua pitkään. Olen kehittänyt aktiivisesti itseäni, ja saan vangittua kuviini entistä paremmin sekä henkilöt että tunnelman. Olen erikoistunut kuvaamaan myös ihmisiin liittyviä nopeita tilanteita. Näistä monesti saadaan hauskoja tilannekuvia.

Luonteeltani olen iloinen ja helposti lähestyttävä, ja tällä monesti saan kamerakammoisimmatkin henkilöt innostumaan poseeraamisesta. Saamani palautteen mukaan vuorovaikutus kanssani on ”mutkatonta, suorapuheista, mutta riittävän hienovaraista huumorilla höystettynä”.

Minut saa helposti innostumaan erilaisista kuvausprojekteista ja annan aina kaikkeni  - sinä voit nauttia lopputuloksista. 

Yhteydenottoanne odotellen,

 

Suositukset

”Kun Sami vastasi hääkuvauksestamme, tiesimme ainakin yhden asian hoituvan täydellisesti omalla painollaan ilman, että meidän tarvitsi siitä päivän aikana huolehtia. Kuviin on vangittu kaikki tarpeellinen ja vielä muutama yllärikin mahtui mukaan.”

Terhi & Juhani
 

 

 


"Kaikki sanovat, että omista häistään ei muista juuri mitään, vaan päivä menee kuin sumussa. Tämän totesimme olevan hyvin pitkälti totta, minkä vuoksi olemmekin todella onnellisia, että saimme Samin kuvaamaan häitämme! Etsimme sopivaa kuvaajaa pitkään, ja kun Samin "paketti" ja kuvien tyyli vastasi toiveitamme, olikin hääkuvaaja ensimmäinen asia, jonka häihimme varasimme. Emme olisi voineet olla tyytyväisempiä; Sami kävi meitä tapaamassa ja kuvauspaikkoihin tutustumassa etukäteen, oli hääpäivänä paikalla aamusta yöhön, osallistui myös hauskanpitoon ja oli kaikin puolin tärkeä osa täydellistä päiväämme. Ja ne kuvat -kerrassaan upeita! Erityisesti dokumentaariset kuvat valmistautumisesta, kirkosta ja juhlapaikalta vangitsevat ne hetket täydellisesti. Niistä näkee, kuinka onnellisia olimme, mikä itketti ja nauratti, milloin jännitti, ja mitä hauskaa tapahtui. Kuvia katsellessa muistaa nämä hetket taas, ja pystymme palaamaan elävästi yhteen elämämme tärkeimmistä päivistä. Suuri kiitos!"

Johanna & Taneli
 


meikehenri-1.jpg

”Kuvat, jotka saimme, ovat olleet mahtavia. Niitä olemme katselleet aina, kun aikaa on riittänyt. Myös kaikki vieraamme ovat kehuneet Samin ottamia kuvia. Eli olemme olleet valintaamme todella tyytyväisiä.” 

Meike & Henri

 

 

 


”Sami oli alusta asti ja viimeisiin hetkiin asti täysillä mukana juuri meidän tavallamme. Tunnelma häissä oli juuri sellainen kuin kuvista näkyy, ja ennen kaikkea kuvat olivat aivan uskomattoman upeita. Päivä oli meille täydellinen ja kuvat sen mukaisia.” 

Timo & Liisa 

 


 


”Olen aina inhonnut kuvattavana olemista. En olisi todellakaan uskonut, että voisin näyttää kuvissa niin komealta. Kyllä ammattilainen saa aikaan ihan erilaista jälkeä kuin harrastelija.”

Bestman Esa
 

”Kuvaaja sopi häävieraiden sekaan kuin kuka tahansa kaveriporukasta. Tosi hauska tyyppi ja seuramies. Ihan kuin se olisi kuulunut meidän joukkoon aina. Monesti sen näki kyllä juoksemassa kuvattavien perässä. Kiipeämässä, ryömimässä tai konttaamassa jossain. Nopealiikkeinen heppu.”

Häävieras Minna