Perhekuvaus

Minua perhekuvaus puhuttelee monestakin eri syystä. Olen itse ollut aina perheihminen ja vietän myös aikaani perheeni parissa, koska mikään muu ei ole niin tärkeää elämässä kuin läheiset ihmiset. Poikani kanssa tulee touhuttua vaikka mitä ja voitkin vain arvata kuinka usein hän on joutunut myös kamerani eteen :)

Perhekuvauksessa luodaan perheelle mukava hetki ja mennään vaikka retkelle metsään tai tekemään jotain muita mukavia asioita mitä perheenne kesken tykkäätte puuhastella tai jos teillä on erityinen ja tärkeä paikka mielessä, niin hyödynnetään sitä. Tai miksei vaikkapa mentäisi talvella pulkkamäkeen, kuumaa höyryävää mehua ja nuotiopuut mukaan. Mikä sen hauskempaa kuin pitää vauhdikas hetki koko perheen kanssa ja nauttia siihen päälle lämmikettä, ja ikuistan kaikki nämä lämpimät hetket. 

 
 

 
 

Luonnollisuus kunniaan

Kuvaustilanne luodaan mahdollisimman luontevaksi ja kyseiseen hetkeen ei kuulu teennäisyys, ennalta suunnitellut tilanteet eikä keinovalo. Käytän hyödyksi luonnon pehmeää ja lämmintä valoa, jolloin kuviin saadaan mukavaa lämpöä. Ohjeistan perheitä tekemään hauskoja asioita, eikä pönöttäminen kuulu näihin kuvaustilanteisiin. Panostan siihen, että koko kuvaus ja ympäristö olisivat mahdollisimman rentoja koko perheelle. Kuvaustilanne on perheelle hyvin henkilökohtainen ja koskaan ei tule eteen kahta samanlaista kuvaushetkeä, ja täten perhekuvaus onkin minulle suuri kunnia. Tärkeintä on, että kuvauksesta jää lapsille sekä vanhemmille hyvä mieli ja kuvien parissa on hienoa muistella tätä mukavaa päivää.

 
 

 
 

Kuvaustyyli ja sisältö

Tyylini yhdistää potrettikuvauksen elementtejä joita yhdistelen ympäröivään luontoon, luonnon valoon, elämään ja näiden yhteyksistä kuvattavaan perheeseen.

Perhekuvaukseen on hyvä varata vähintään 1 tunti aikaa. Mietitään yhdessä kuvauslokaatiot ja kuvausten jälkeen toimitan digitaaliset vedokset kuvagalleriaan. Digitaalivedoksia galleriasta löytyy n. 30-60kpl ja voitte näistä valita ihanimmat kuvat jotka viimeistelen kuntoon.