etusivu.jpg

Kuinka toimin?

Haluan vangita hääpäivän kuviin sellaisena, että tunnelmaan voi sukeltaa vuosikymmentenkin jälkeen.

Työskentelen hyvällä mielellä ja samanlaisella asenteella kuin toivoisin kuvaajan toimivan omissa häissänikin.

Kuvani eivät ole tusinatavaraa liukuhihnalta. En buukkaa kalenteriani täyteen kuvauskeikoista. 

Varaan hyvin aikaa hääpalaveriin, hääkuvaukseen valmistautumiseen sekä kuvauksien jälkeen kuvien läpikäyntiin. Olen aina yhtä innoissani ja akut ladattuina jokaisen ainutlaatuisen hääpäivän ikuistamisesta.

En myöskään laske tunteja kuvatessani. Jos tilanne vaatii, että loistavat hääkuvat saavutetaan kuvaamalla aamusta yöhön, niin näin myös teen. Teidän häistänne minulla ei ole mihinkään muualle kiire.

Työskentelen juhlan aikana joustavasti yhteistyössä kaason, bestmanin tai seremoniamestarin kanssa, jotta saan tallennettua ohjelman mukaiset puheet, esitykset, kakun leikkaukset, kimpunheitot, ryhmäkuvat ja muut erikoistilanteet aikataulun mukaisesti.

Huomioin myös herkällä korvalla omat toiveenne, jotta valokuvistanne saadaan täydelliset.

 
 

 
 

Keitä kuvaan?

Olen tehnyt runsaasti dokumentaarisia hääkuvauksia sekä hääpotretteja miljöössä. Pyrin taltioimaan mahdollisimman aitoja tilanteita ilman turhaa jännittämistä tai teennäisyyttä. Kuvaan hääparien lisäksi kihlapareja ja saan paljon kuvauspyyntöjä myös pariskunnilta, jotka ovat olleet jo pidempään naimisissa tai parisuhteessa. Ihana kuvauspäivä ja ikimuistoiset kuvat ovatkin erinomainen vuosipäivälahja pitkään yhdessä olleille.


 

 
 

 
 

Millä alueella työskentelen?

Kuvaan kaikkialla Suomessa ja ulkomailla. Erityisen tuttuja seutuja ovat Uusimaa, Häme, Pirkanmaa ja Varsinais-Suomen alue, mutta mielelläni lähden myös muille paikkakunnille. Kotimaan matkakulut sisältyvät aina tarjoamaani hintaan.

Ulkomailla olen kuvannut häitä mm. Italiassa ja Englannissa. Ulkomaan kuvauskeikoista saamme varmasti rakennettua unelmapaketin sopuhintaan. Puhun erittäin hyvin englantia, joten kommunikointikin sujuu. 

 

 
 

 
 

Kuinka suunnitellaan?

Hääpalaveri on tärkeä kuvausprojektin vaihe. Mieluiten tapaan asiakkaani kasvokkain, mutta palaveri voidaan hoitaa myös puhelimella tai Skypen välityksellä. Palaverissa tutustun hääpariin ja käymme läpi heidän taustojaan, toiveitaan ja tarpeitaan sekä aikatauluja ja varasuunnitelmia (esim. rankkasade kuvauspäivänä). Kyselen tarkasti heidän ensitapaamisestaan, harrastuksistaan ja yhteisistä mielenkiinnon kohteista. Haluan tutustua heihin, jotta kuvista saadaan mahdollisimman paljon heidän näköisiään myös pintaa syvemmältä.

Hääpalaverin yhteydessä voidaan vierailla myös kuvauspaikoilla ja ideoida kuvausaiheita yhdessä.

Hääpalaverissa kannattaa myös mainita, jos kuvaaminen erityisesti jännittää tai jos kuvauksiin liittyy erityisiä toiveita.Näihin minulta löytyy kyllä ratkaisut. Katso vaikka vinkkejä.
 

 
 

 
 

Miten työskentelen?

Olen luonteeltani hyväntuulinen ja rento, mikä näkyy myös työskentelytavassani. Haluan ylläpitää välitöntä ja lämmintä tunnelmaa, jotta kuvattavana oleminen tuntuisi mahdollisimman luontevalle.

Ohjaan kuvaustilannetta asiantuntevasti saadaksemme jokaisesta asetelmasta parhaat mahdolliset otokset. Annan ohjeita kehon asentoihin, katseen suuntaan tai muuhun olennaiseen, joten ensikertalaisen tarvitsee vain tulla paikalle hyvällä mielellä.

Olen ketterä, joustava ja yhteistyökykyinen suunnitelmien muuttuessa, ja kehittelen jatkuvasti lisää ideoita kuvaustilanteiden edetessä. Etsin uusia näkökulmia ja ulottuvuuksia ihan tavallisiin tilanteisiin, enkä mene helpoimman kautta etsiessäni täydellistä kuvakulmaa.

Juhlatilanteessa takaan, että kamera on tarpeeksi lähellä, kun jotakin tapahtuu, mutta riittävän etäällä tunnelman häiriintymättä. 

 
 

 
 

Kuinka toimitan kuvat?

Juhlista riippuen otan 2500–4000 ruutua, joista toimitan asiakkaalle käsiteltyinä 400–800 valokuvaa. Parhaimmista kuvista teen myös muokattuja versioita. Kuvien käsittelyyn käytän tavanomaisesti noin 30 tuntia. Kuvat toimitetaan kotiosoitteeseen muistitikulla.

Saatte myös webbilinkin kuvagalleriaan, josta löytyy valikoitu määrä häiden parhaita otoksia. Gallerian osoitteen voi kätevästi lähettää häävieraille. Palvelun voi myös jättää pois.
 


 
 

Mitä muita palveluita on tarjolla?

Minulta voi tilata korkealaatuiset kuvatuotteet. Kauttani on saatavissa muun muassa taulut hääkuvista mittatilaustyönä. Materiaalivaihtoehdoista löytyy mm. perinteiset canvas-taulut, akryylitaulut, alumiinitaulut jne.

Suunnittelen ja toteutan myös korkealuokkaiset valokuva-albumit ja kiitoskortit. Kysy lisää vaihtoehdoista!  

 
 

 
 

Mihin hintaan?

Hinnat alkaen 1490 Eur koko päivän dokumentaarisesta valokuvauksesta. Koska jokainen hääkuvauspäivä on yksilöllinen, teen mielelläni myös teille yksilöllisen tarjouksen. Ota rohkeasti yhteyttä tästä!